Diari del greg. El tercer en discòrdia

Autor: Jeff Kinney
Col·lecció: Diari del Greg
Editorial: Estrella Polar

Aquest any el ball de lescola li ha capgirat la vida. Per a ell, sempre ha estat un autèntic calvari trobar una parella i intentar no ser el típic pringat que es queda fora mirant com tothom sho passa bé. En Rowlet, tampoc no té cap perspectiva de trobar una noia disponible i això no és cap consol.Però poden passar moltes c oses en una nit, i no se sap mai qui tindrà sort en l'amor.

3 comentaris:

  1. Hola, em dic Carlos Romero de 1r ESO B NEI, i m'agradaria recomanar aquest llibre "DIARI DEL GREG 7 (En tercer en discòrdia)" perquè és un dels millors libres que et pots llegir. Principalment pel seu context i el seu embarbussament, amb imatges simples i en blanc i negre, que resumeixen el context. Podríem dir que aquest llibre porta les seves expressions personals i que les històries són reals, és a dir, que a qualsevol persona li podria passar el mateix que li passa a en Greg. Totes les històries tenen en comú una moralitat.
    Ho recomenaria a tota mena de públic mayor a 10 anys.
    Us animo a llegir-lo!!!

    ResponElimina
  2. Hola, em dic Carlos Romero de 1r ESO B NEI, i m'agradaria recomanar aquest llibre "DIARI DEL GREG 7 (En tercer en discòrdia)" perquè és un dels millors libres que et pots llegir. Principalment pel seu context i el seu embarbussament, amb imatges simples i en blanc i negre, que resumeixen el context. Podríem dir que aquest llibre porta les seves expressions personals i que les històries són reals, és a dir, que a qualsevol persona li podria passar el mateix que li passa a en Greg. Totes les històries tenen en comú una moralitat.
    Ho recomenaria a tota mena de públic mayor a 10 anys.
    Us animo a llegir-lo!!!

    ResponElimina
  3. Hola, em dic Carlos Romero de 1r ESO B NEI, i m'agradaria recomanar aquest llibre "DIARI DEL GREG 7 (En tercer en discòrdia)" perquè és un dels millors libres que et pots llegir. Principalment pel seu context i el seu embarbussament, amb imatges simples i en blanc i negre, que resumeixen el context. Podríem dir que aquest llibre porta les seves expressions personals i que les històries són reals, és a dir, que a qualsevol persona li podria passar el mateix que li passa a en Greg. Totes les històries tenen en comú una moralitat.
    Ho recomenaria a tota mena de públic mayor a 10 anys.
    Us animo a llegir-lo!!!

    ResponElimina