Diari del Greg. SOS! Atrapat en família

Autor: Jeff Kinney
Col·lecció: Diari del Greg
Editorial: Estrella Polar

En Greg torna a tenir problemes. A les parets de l'escola han aparegut unes pintades i ell és el principal sospitós. El més estrany, però, és que és innocent, o almenys una mica. Per sort, una nevada inesperada anul·la les classes i en Greg es deslliura del càstig. O no del tot, perquè hi ha cap càstig pitjor que quedar-se atrapat a casa amb la família durant les vacances?

2 comentaris:

  1. Hola, sóc la Marta alumna del col·legi Claver de Raimat, Lleida.
    M'ha agradat molt aquest llibre perquè és divertit i entretingut. El recomanaria a les persones que els hi agradi llegir llibres tipus... diari. Per donar-vos una pista, són històries diferents però que tenen un nexe comú.
    T'animo a que el llegeixis.

    ResponElimina
  2. Hola, em dic Martí Pinell, alumne de 1r ESO B-NEI i vull recomanar el llibre "Diari de Greg SOS! ATRAPAT EN FAMÍLIA" perquè es un llibre, que tracta d'un nen anomenat "Greg" en que expliquen la seva vida, lo que li succeir, lo que fa, etc.... Es una saga de llibres que en cada un d'ells explica un nou any en la seva vida. Recomano aquest llibre a tot el públic que li agradin els llibres de comèdia. Gracies per la vostra atenció.

    ResponElimina